Een Travellerspoint blog

Dag 6

Pisa en Livorno

sunny 32 °C

Vandaag stonden twee uitstappen op het programma, Pisa en Livorno.
Uiteraard moet je de toren van Pisa gezien hebben, en ik moet zeggen hij staat echt wel heel scheef. Blijkbaar meer dan 5 meter verschil tussen onder en bovenkant.
Pisa_en_Livorno_009.jpg
Pisa_en_Livorno_012.jpg

Pisa is al bij al een gezellig stadje maar al het volk bevindt zich natuurlijk op het plein waar de Toren en Duomo staat.
Pisa_en_Livorno_027.jpg

Hierna zijn we naar Livorno gereden, een kuststadje aan de Middelandse Zee waar de ferry vertrekt richting Corsica en Sardinië.
Hier hebben we een wandeling gemaakt langs de kustweg en de plaatselijke jachthaven.
Pisa_en_Livorno_043.jpg

Het werd echter te warm voor ons dus besloten we om terug te keren naar ons appartement om daar een verfrissende duik te nemen in het zwembad!

Na het eten hebben Milan en ik nog een balletje geslagen op de golfcourse en samen met iedereen nog genoten van een fles wijn, kaas, salami en de plaatselijke druiven.

Morgen gaat het richting Siena voor een korte uitstap aangezien het hier op het domein toch wel aangenaam en rustig is en we er zoveel mogelijk van willen genieten.

Ciao

Geplaatst door rscabullsboy 12:27 Gearchiveerd in Italië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint